Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Trainee worden op de eendracht

Vaar mee op de Eendracht als trainee!

Over DelfSail | Gepubliceerd op [node:publish-date]

DelfSail biedt jonge zeil- en zeeliefhebbers een fijne kans om als trainee het zeeavontuur aan te gaan. Je kunt mee met het zeilschip Eendracht en in Delfzijl opstappen. Leer de bemanning kennen en je mede-trainees tijdens dit een grote, internationale zeilfeest waar tientallen indrukwekkende Tall Ships de haven bezetten. Op de wal is een groot programma voor jong en oud met super artiesten, markten, straattheater en allerlei andere vormen van amusement. Verken het grote feestterrein van DelfSail voor je je kooi induikt om uitgerust te beginnen aan je avontuur. 

Op reis

Op zondag kies je dan het ruime sop.Tijdens deze Sail Out heb je een uniek uitzicht op de rest van de internationale vloot die Delfzijl verlaat. Geniet ervan voordat je je mouwen oprolt om de zeilen te hijsen en werk samen met de andere bemanningsleden om de Eendracht op de juiste koers te houden. 

 

Afbeelding
Traineeship op de Eendracht

Afbeelding
Aan boord van de Eendracht

Aan boord

Je zeilt langs de Nederlandse kust naar IJmuiden. Leer sturen, navigeren en zeilen. Maak nieuwe vrienden en beleef een prachtig avontuur aan boord.  De reis is bedoeld voor jonge zeilers in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. De voertaal aan boord is deze reis Nederlands. 

 


Aanmelden als trainee!

Wil jij graag aan boord en ben je klaar voor heel veel plezier en avontuur!?
Geef je dan op via de website van Windseeker:

www.windseeker.org