Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Verblijf en overnachting

Verblijf en overnachting

Beleef DelfSail 2024 niet alleen als een dagje uit, maar als de start van een onvergetelijk avontuur in de prachtige regio Eemsdelta en de levendige provincie en stad Groningen. Met DelfSail als je ankerpunt, nodigen we je uit om de warme gastvrijheid en de rijke cultuur van onze regio te ervaren. Ontdek de vele overnachtingsmogelijkheden die variëren van knusse B&B's, gezellige campings, tot luxe hotels, elk met hun eigen unieke charme, die je verblijf net dat beetje extra geven.

VerblijvenOntdek Eemsdelta en Groningen

Ervaar de regio en de provincie

De provincie Groningen heeft nóg veel meer te bieden meer dan alleen het prachtige nautische event DelfSail. Van adembenemende natuur tot historische dorpen en steden, er is zoveel te verkennen. Breid je bezoek uit met een tocht langs de schilderachtige dorpen, ontdek de rijke geschiedenis van de stad Groningen, of geniet van de lokale gastronomie in een van de vele restaurants. Dit is je kans om de diversiteit en schoonheid van Groningen in al haar facetten te ervaren.

Afbeelding
Wierden en het prachtige Groninger landschap

OvernachtenSlaap lekker in Groningen

Voel je thuis, in Groningen

Voor een comfortabel verblijf tijdens DelfSail, verwijzen we je graag door naar onze partnerpagina visitgroningen.nl.

Hier vind je een breed aanbod aan accommodaties, van gezellige B&B's tot luxueuze hotels. Maak je bezoek aan DelfSail onvergetelijk door de perfecte overnachtingsmogelijkheid te kiezen die bij jouw wensen past. Voel je thuis in Groningen!

Afbeelding
Overnachten in Groningen


Voor meer informatie en boekingsmogelijkheden:

visitgroningen.nl