Overslaan en naar de inhoud gaan
header image
Afbeelding
Hoogtepunten van voorgaande DelfSail edities

Nautische Markt

Beleef de kunst van de zeevaart

Stap in de wereld van traditionele maritieme ambachten op de Nautische Markt tijdens DelfSail. Dit unieke deel van het festival biedt bezoekers de kans om de fijne kneepjes van het zeemanschap van dichtbij te ervaren. Bewonder vakmensen die hun vaardigheden demonstreren in het maken van miniaturen van schepen in een flesje, het vlechten van touwen, het merken van touwen, en het knopen van netten.

Ambachtelijk houtbewerken en meer

Naast deze fascinerende activiteiten, kun je ook zien hoe ambachtslieden met precisie hout bewerken tot prachtige scheepsmodellen en andere nautische voorwerpen. Elk stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en zeetraditie, en brengt de rijke maritieme geschiedenis tot leven.

Een dag vol maritieme cultuur

De Nautische Markt is de perfecte plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de technieken en tradities van het zeemansleven. Kom langs en duik in de ambachtelijke wereld van de scheepvaart, waar oude technieken en moderne vaardigheden samenkomen om de spirit van DelfSail te vieren. Mis deze kans niet om een deel van onze maritieme erfgoed zelf te ervaren!

 

DetailsLocatie & tijdstip

Datum Tijd Locatie
donderdag 13 juni - Braderie
vrijdag 14 juni - Braderie
zaterdag 15 juni - Braderie
zondag 16 juni - Braderie