Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat je meest Maritieme fotomoment van deze zomer achter op DelfSail's social media en win een exclusieve DelfSail Sweater!

DelfSail, een van de grootste Sailevenementen van het jaar, roept alle zeevaartliefhebbers en fotografie enthousiastelingen op om hun meest Maritieme fotomoment van deze zomer te delen op de officiële DelfSail social mediakanalen. Heb je een spectaculaire foto van een majestueus zeilschip, een prachtige zonsondergang op zee, of een uniek maritiem tafereel dat je met de wereld wilt delen? Dan is dit je kans!

DelfSail staat bekend om zijn indrukwekkende verzameling van prachtige schepen en levendige maritieme activiteiten. De organisatie nodigt het publiek uit om deel te nemen aan de #DelfSailmaritiem fotowedstrijd.

Er zijn drie prijzen te winnen

1. Meest Maritieme Foto

De foto die het beste de essentie van DelfSail en het maritieme karakter weergeeft, wordt beloond met de titel "Meest Maritieme Foto" en een exclusieve DelfSail Sweater uit onze gloednieuwe collectie. De sweater is onderdeel van de kledinglijn die met het Groningse bedrijf Brandmore is ontwikkeld. Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met je unieke perspectief op de zeevaart!

2. Meest Originele Foto

Originele ideeën verdienen erkenning! DelfSail moedigt deelnemers aan om hun creativiteit te tonen door een unieke, verrassende foto in te sturen die de jury zal imponeren. De winnaar ontvangt ook een stijlvolle DelfSail Sweater als prijs.

3. Meeste Zeemijlen

Voor de echte zeelieden die de afgelopen zomer veel zeemijlen hebben afgelegd, hebben we een speciale categorie. De persoon die de meeste zeemijlen heeft geregistreerd, samen met een prachtige maritieme foto, wint eveneens een modieuze DelfSail Sweater.

Doe mee

Deelnemen aan de #DelfSailmaritiem fotowedstrijd is eenvoudig. Plaats je foto op jouw eigen Instagram-, Facebook- of Twitter-account met de hashtags #DelfSailmaritiem en #DelfSail2024. Zorg ervoor dat je het bericht openbaar deelt, zodat DelfSail jouw inzending kan zien. Vergeet niet om ons te taggen in het bericht (instagram: #DelfSail, Facebook: @DelfSailEvent, Twitter: #DelfSailEvent). 

De fotowedstrijd is open tot en met zondag 3 september, en de winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 8 september 2023.