Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Stap aan boord tijdens DelfSail

Zakelijke arrangementen

Stap aan boord | Gepubliceerd op [node:publish-date]

Een unieke gelegenheid voor u en zakelijke relaties!

Deze zevende editie van dit grote internationale evenement belooft weer een nautische verrassing te worden. Niet voor niets staat DelfSail bekend om de bijzondere schepen die deelnemen!.

En een bijzondere gelegenheid om medewerkers, relaties of vrienden uit te nodigen. Hiervoor hebben we de beschikking over een gevarieerde vloot van historische (zeil)schepen uit binnen- en buitenland die we in drie categorieën hebben ingedeeld: 

  1. De Tall Ships | zeegaande zeilschepen die de hele wereld bevaren; 
  2. Traditionele historische Zeilschepen (bruine vloot) | omgebouwde vracht en vissersschepen die tegen komt op het IJsselmeer, Waddenzee en de binnenwateren; 
  3. Historische motor- of directievaartuigen | Door de verschillende karakters van deze schepen en de keuze uit diverse capaciteiten, is er voor grote en kleine bedrijven een ruim aanbod aan arrangementen om uit te kiezen!
Afbeelding
Rondvaartboot Zeehond
Rondvaartboot Zeehond

Afbeelding
Sail In Parade
De Parade of Sail In

Donderdag 13 JUNI 2024

Parade of Sail In

 

Na aankomst in de DelfSail Ontvangstlocatie met koffie en Groninger delicatesse brengen onze gastvrouwen- & - heren de groep naar uw schip.

In tegenstelling tot alle voorgaande edities is de Eemshaven niet meer beschikbaar en vertrekken we vanuit de haven van Delfzijl. We varen de imposante windjammers (Tall Ships) tegemoet en voegen ons op de Eems in de stoet schepen terugvarend naar Delfzijl. Afhankelijk van de wind en het getij, zo mogelijk onder zeil. De Eems is getijde water hetgeen een extra dimensie aan de indrukwekkende 'Parade of Sail In' toevoegt.

De tarieven voor de 'Parade of Sail In' liggen tussen de € 299,- (Cat. 1: Tall Ship), € 259,- (Cat. 2: Bruine Vloot en € 219,- (Motor-/ Directieschip) per persoon.

 

Meer informatie & reserveren

Vaararrangement op de Hollandse Vloot

Middag- & Avond vaar arrangementen

 

Van donderdagavond 13 t/m zaterdagmiddag 15 juni bieden wij vaartochten aan, afhankelijk van het tijdstip met een lunch of met een diner, aan u de keus!

U maakt een fraaie vaartocht in de haven langs de internationale vloot Tall Ships en zult zich verbazen over de gevarieerde vloot van deelnemende schepen. Onder het genot van heerlijke gerechten kunnen daarna de zeilen gehesen worden voor een stoere vaartocht op de Eems. Het avond arrangement wordt afgesloten met een vuurwerk-/ lichtshow.


Een middag arrangement kunt u boeken op vrijdag & zaterdag.

De prijzen per persoon variëren van € 189,- (Cat. 3: motor-/ directieschip), € 209,- (Cat. 2: Bruine Vloot en € 239,- (Cat. 1: Tall Ship).


Een avond arrangement kunt u boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag en wordt afgesloten met een vuurwerk-of lichtshow.

De prijzen per persoon variëren van € 209,- (Cat. 3: motor-/ directieschip), € 229,- (Cat. 2: Bruine Vloot en € 259,- (Cat. 1: Tall Ship).

Meer informatie & reserveren

Afbeelding
Tall Ship de Oosterschelde
Met een masthoogte van 36 meter en een lengte van 50 meter is de Oosterschelde een indrukwekkende verschijning

Afbeelding
De Wylde Swan onder zeil

Zondag 16 JUNI 2024

Sail Out

 

Zondag 16 juni is alweer de laatste dag.

In de loop van de middag zullen de meeste schepen de haven van Delfzijl weer verlaten en naar verre bestemmingen zeilen. Tijdens deze ‘Sail Out’ begeleiden we de Tall Ships en zeilen mee op de Eems richting de Waddenzee. Daar waar de Tall Ships doorzeilen richting Noordzee keren wij om en varen terug naar Delfzijl. Nog na genietend van wederom een fraaie en succesvolle DelfSail 2024 mijmeren we alweer over de volgende editie.

De prijzen per persoon variëren van € 159,- (Cat. 3: motor-/ directieschip), € 179,- (Cat. 2: Bruine Vloot en € 199,- (Cat. 1: Tall Ship).

 

Meer informatie & reserveren

Dek arrangement

Stilliggend arrangement op internationaal Tall Ship

 

De mogelijkheid om uw gasten uit te kunnen nodigen op een van de mooiste historische zeilschepen ter wereld, de Internationale Tall Ships, komt niet zo vaak voor.

Tijdens DelfSail 2024 liggen de mooiste schepen aan de kade. Geniet samen met uw gasten, onder het genot van een hapje en een drankje, op bijvoorbeeld de Buma Suci van alle mooie schepen die voorbijvaren. Wilt u een feest dan zorgen wij voor entertainment en passende catering.


Het tarief voor het stilliggend arrangement bedraagt € 189,- per persoon excl. btw.


Meer informatie & reserveren

Afbeelding
Dekarrangement Wylde Swan
Aan boord van de Wylde Swan

 

Informatie en reserveringen

 

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met 
Fokke van der Meulen ([email protected])

U kunt ook het onderstaande formulier invullen.

We streven er naar deze binnen max. 5 werkdagen te beantwoorden.