Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Stap aan boord tijdens DelfSail

Arrangement voor personeelsverenigingen

Stap aan boord | Gepubliceerd op [node:publish-date]

Een unieke personeelsuitje!

Ten behoeve van personeelsverenigingen hebben we een mooi arrangement ontwikkeld dat zowel op het fraaie zeilschip 'De Willem Barentsz' kan plaatsvinden, als op een van de twee mooie motorsalonschepen, de 'Mps Regina Andrea' als de 'MS Zeehond'.

De inhoud van het arrangement is op de schepen identiek en bestaat uit de volgende aantrekkelijke onderdelen:

Twee uur varen | inclusief aan en van boord gaan voor een mooie tocht door de haven langs alle zeer fraaie Tall Ships. Tijdens het varen is er koffie/ thee en frisdrank en worden er hapjes geserveerd; 

Een verzorgde lunch of een typisch Groningse maaltijd | Afhankelijk van het tijdstip wordt er een verzorgde lunch of een typisch Groningse maaltijd verzorgd. Tijdens het varen is het vrij drinken van koffie/ thee en frisdrank. Tegen betaling kunnen aan boord alcoholische drankjes besteld worden; 

Voorafgaand of aansluitend op de vaartocht en lunch of buffet kunnen de gasten vrij het evenementengebied bezoeken en alle attracties en schepen vanaf de wal aanschouwen. Op diverse Tall Ships kun je aan boord om met eigen ogen te aanschouwen hoe het nautische leven ruim 100 jaar geleden was. Bij de Spaanse El Galeon ga je zelfs bijna 500 jaar terug in de tijd.


De arrangementprijs voor de motorsalonschepen bedraagt € 89,- per persoon, en voor de Willem Barentsz € 109,- per persoon. Beide bedragen zijn inclusief 9% btw.

Afbeelding
Rondvaartboot Zeehond
Rondvaartboot Zeehond
Afbeelding
Willem Barentz
De Willem Barentsz
Afbeelding
Motorschip Regina Andrea
Motorsalonschip Regina Andrea

 

Informatie en reserveringen

 

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met 
Fokke van der Meulen ([email protected])

U kunt ook het onderstaande formulier invullen.

We streven er naar deze binnen max. 5 werkdagen te beantwoorden.